* TF Portál | A gólyabálok gólyabálja
Home
A gólyabálok gólyabálja

A gólyabálok gólyabálja

Csütörtökön Buda a TF-esektől volt hangos. Egy igen előkelő helyen, a Grand Mirrorban került megrendezésre a Testnevelési Egyetem idei gólyabálja november 24.-én. Az iskolára jellemző sportcuccokat felváltotta a magas sarkú és az elegáns öltözet, a fiúk egy része még az egyetem nyakkendőjét is felkötötte, megadva a kellő tiszteletet az eseménynek.

A Rektor Úr nyitotta meg a bált egy rövid köszöntővel, majd a szebbnél szebb ruhákba öltözött fiúk és lányok keringővel emelték az est fényét. Ezt követően az Erasmusos diákok szórakoztatták a megjelenteket egy tánccal, majd egy légtornász bemutatót is láthattunk a többszörös országos és világbajnok, Balaton Csengétől, aki a gravitációt meghazudtolva mutatott be egy lélegzetelállító produkciót. A TF cheerleaderjei is megmutatták tudásukat, szerintem sok lánynak megjött a kedve, hogy csatlakozzon a csapathoz, nekem legalábbis biztos. Utolsóként a tanárok és diákok műsora következett, és meg kell, hogy mondjam nem gondoltam volna, hogy egy biofizika vagy tornatanár így tud rockyzni. Ez is egy igazi TF-es különlegesség, hogy a tanáraink vannak olyan merészek, hogy simán bevállalják a bohóckodást a diákokkal és kilépnek a szigorú álarc mögül. Köszönjük nekik!

Ezt követően elérkezett az est fénypontja, a bálkirálynő illetve a bálkirály megkoronázása. A hangulat feszült volt, a zsűri igen nehezen jutott dűlőre. A levegő izzott, az izgalomtól lüktetett a jelöltek és az értük szorítók halántéka. Ezt fokozta egy kis hatásszünettel a meglehetősen szuper drámai érzékkel bíró Krassóvári Kitty, majd a várakozások után bejelentette a győzteseket. A bálkirálynői címet Árvai Dorottya kapta, aki büszke tulajdonosa lehet egy koronának, amellyel a legnépszerűbb gólya titulust is magáénak tudhatja. A bálkirály pedig Vándor Attila lett, aki az előbb említett címnek szintén büszke viselője lett. A páros másik nyereménye pedig, hogy minden TF-es bulira belépőt nyertek, amit valljuk be sokan irigyelhetünk, hiszen többet tudnak sörre költeni. Gratulálunk nektek!

Ezt követően kezdetét vette a buli. Két terem is megtelt a bulizó fiatalokkal és tanárokkal, akik továbbra is a parkett ördögei maradtak.  A Grandban az est sztárvendége, Metzker Viktória egy óriási bulit csinált Chris-M és Roberto után, akik megalapozták a jó hangulatot végül, nem utolsó sorban pedig a másik sztárvendég, Bárány Attila is a DJ pult mögé állt és szórakoztatta a bulizó fiatalokat.Tőle azt is megtudhattuk, hogy már volt TF-es gólyabálon és remélem megmutattuk neki, hogy a mai sportgeneráció is van olyan őrült, mint 10 éve!  Utána Chris-M még egyszer színpadra állhatott és aki még nem bulizta ki magát, annak hajnali 6-ig volt rá lehetősége.
Ezzel párhuzamosan a retro bulin először a lemezlovas, DJ Juhász olyan slágereket nyomott, amiket mindenki teli torokból üvölthetett. Katona Péter tanár úr nagyon érezte a ritmust és a diákokkal táncolt, míg pár tanár elkülönülve tombolta ki magából a felgyülemlett feszültséget.A második és egyben utolsó fellépő a Mirroban Milan volt, aki megtáncoltatott minket. Hajnali 5-ig nyomatta a zenét és nem hagyott senkit sem unatkozni. Órákon keresztül, ismétlés nélkül olyan 90-es éveket idéző dalokat játszottak, amik segítségével mindenki belefelejtkezhetett a buliba és egyszer csak azon kapta magát, hogy legnagyobb sajnálatára véget ért a gólyabál.
Köszönjük a DJ-knek, hogy órákon át jobbnál jobb zenékkel kedveskedtek nekünk és gondoskodtak a fergeteges hangulatról egész éjszaka!
És végül, de nem utolsó sorban a HÖK elnökségének és a szorgos HÖK-ös hallgatók /hostessek, rendet tartók, oda-és nem utolsó sorban a hősies elpakolók/ munkáját szeretném megköszönni mindenki nevében, hiszen nélkülük nem jöhetett volna létre ez a felejthetetlen, szuper gólyabál!

A következő fergeteges,TF-es bulin ugyanez a jó hangulat garantált! Remélem ugyanannyian vagy még többen eljöttök és a vizsgaidőszak előtt bulizunk még egy nagyot szokásunkhoz híven.

15327586_1298572976874593_925347533_n

Lakatos Klára

 

Leave a Comment