Home
Dunai Regatta 2017 Beharangozó

Dunai Regatta 2017 Beharangozó

 

Vegyük fel újra a ritmust!

 

Idén májusban ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Dunai Regatta, Magyarország egyetemeinek legnagyobb sportversenye, melyet tavaly a Testnevelési Egyetem első helyen zárt.

 

Napokon belül elkezdődik a regisztrációs időszak a Dunai Regattára, mely február 24-től, március 24-ig tart. Ez alatt lehetőségetek nyílik jelentkezni a Testnevelési Egyetem bajnoki címvédő csapatába. Miért érdemes jelentkezned?
Természetesen a dicsőség miatt, emellett megtapasztalhatod milyen érzés és erő lakozik egy sárkányhajós csapatban. Megcsodálhatod Budapest látványosságait egy különleges perspektívából, hiszen nem mindennapi élmény a teljesen lezárt Dunáról az Országház vagy a Gellért-hegy látványa. Ezen felül a győztes csapatok értékes nyereményekkel is gazdagodnak, valamint a garantált fesztiválhangulat acélozott fogaskereke lehetsz!
Hogyan jelentkezz:

 

Készíts egy 10-15 másodperces videót magadról és töltsd fel YouTube-ra.A videó témája: mutasd meg, hogy milyen sárkány lakozik benned! Eredeti, vicces ötlettel állj elő, amivel meggyőzöd a bírákat, hogy Rád van szükség a hajóban.

 

Különleges ajánlattal készülnek a jelentkezőknek a szervezők, hiszen az első 5 értékelhető videó készítője garantáltan bekerül a csapatba. A regisztráció február 24-én indul a déli órákban, ezért aki szeretné magát bebiztosítani mindenképp legyen résen!

 

Elsősorban csapatjátékosok jelentkezését várják a szervezők, hiszen az összhang alapvető tényező ebben a sportban. Ha még sosem ültél sárkányhajóban ne csüggedj, mert a szervezők által nyújtott edzéseken el tudod sajátítani a sportág fogásait. Igény esetén lehetőségetek lesz mesteri szintre emelni tudásotokat továbbiedzések során is. Nagyon biztonságos sportágról van szó, viszont az úszás tudás alapfeltétel (ez egy TF-esnek nem akadály), valamint a regisztrációs időszak alatt aktív hallgatói jogviszonnyal kell rendelkezned.

 

Legyetek kreatívak és jelentkezzetek! Az élmény garantált!

 

dunairegatta.hu

16831405_1586828097998119_1001234088_n

 

 

 

 

Lékó Dániel

Leave a Comment