* TF Portál | Dunai Regatta: A vihar előtti csend
Home
Dunai Regatta: A vihar előtti csend

Dunai Regatta: A vihar előtti csend

Elérkezett az idő. Már csak kettőt kell aludni az 5. Dunai Regattáig, amikor is átélhetjük azt a Regatta-élményt, ami csak egyetlen egyszer adatik meg minden évben. Különleges ez az alkalom TF-es szempontból is, hiszen címvédőként tér vissza a Testnevelési Egyetem sárkányhajó csapata.

 

Villámgyorsan eltelt az elmúlt időszak, ami a sárkányok toborzásáról, majd az edzésről szólt. Ha még nem láttátok a felkészülésről szóló vlog epizódokat YouTube-on mindenképp nézzétek meg ráhangolódásként a Kiss Csatornám-on.

https://www.youtube.com/channel/UCL1Os0eavmfK0NJ7XVVFc6A

 

A TF csapata mindent megtett annak érdekében, hogy elhozzák számotokra az izgalmakat és tervük szerint az aranyérmet. Feltétlen érdemes kilátogatni és szurkolni a csapatnak. Persze nem csak a szurkolás öröméért várunk Titeket, hiszen rengeteg program és megmérettetés vár Rátok! Lássuk csak. Itt lesznek a gyönyörű TF Cheerleaderes lányok, hogy produkciójukkal kápráztassanak el minket, de szurkolhatunk hallgatótársainknak a Cross Challenge keretein belül és a hasonlóképpen látványos és izgalmas strandröplabda bajnokságon is. Mindezek mellett a Semmelweis Egyetem csapatával karöltve indulunk az evezős versenyszámban is. Akinek még ez sem lenne elég, annak ott lesz a remek fesztiválhangulat, freestyle foci és akrobatikus bemutatók, beerpong bajnokság, számtalan koncert, mint a Hősök, Magidom, Metzker Viki, Twentees, Anna and the Barbies, Mary PopKids is, csak hogy a nagyobb neveket említsem a teljesség igénye nélkül.

 

Amiről semmiképp ne maradj le!
14:00-14:15 Sárkányhajó I. előfutam
14:30-14:45 Sárkányhajó II. előfutam

16:30-16:45 Evezős I. előfutam

17:30-17:45 Evezős II. előfutam

18:00-18:15 Sárkányhajó döntő
18:30-18:45 Evezős döntő

19:15-19:45 Vízi futamok eredményhirdetés
 

Szombaton tehát nem éri meg otthon maradni. Gyertek szurkoljunk együtt a TF csapatának és érezzük magunkat szuperül a koncerteken és a különböző programokon! Mi ott leszünk!

 

Csak a TF!

 

A teljes programot a dunairegatta.hu oldalon találjátok.

 

Lékó Dániel

 

Leave a Comment