* TF Portál | Nevezzetek be egy életre szóló kalandra!
Home
Nevezzetek be egy életre szóló kalandra!

Nevezzetek be egy életre szóló kalandra!

Valószínűleg már mindannyian találkoztatok különböző városok nevével ellátott táblákkal az egyetem területén. Most lehull a lepel a titokról!

A Red Bull Can You Make It? egy olyan különleges kalandverseny, ahol több mint 50 országból érkezve 165 – hallgatókból álló – csapat utazza be Európát egyedüli fizetőeszközként a Red Bullt használva. Kerekedjetek fel ti is: vessétek be meggyőző erőtöket és stratégiai képességeiteket, szerezzetek követőket… és ünnepeljétek a győzelmet a kontinens egyik legcsodálatosabb nagyvárosában!!

 

Ha olyan egyetemi vagy főiskolai hallgató vagy, akibe jókora adag vakmerőség szorult és bármiben benne vagy, akkor eljött a te időd – jelentkezz te is a 2016-os Red Bull Can You Make It? versenyre.

 

Állj össze barátaiddal egy háromfős csapatba, készítsetek egy 1 perces videót, amiben bemutatjátok, miért érdemlitek meg a döntőbe jutást, majd adjátok le a videót a www.redbullcanyoumakeit.com weboldalon legkésőbb 2016. február 14-ig. Osszátok meg az emberekkel kalandszereteteket, ravaszságotokat és persze humorérzéketeket; azokat a tulajdonságokat, amelyek titeket tesznek az ideális csapattá, amelyik képes nekivágni Európának csak és kizárólag Red Bullal és megnyerő fellépéssel felszerelve.

 

Ezután pedig szerezzetek támogatókat, hiszen minden országból az a csapat jut be a döntőbe, amelyik a legtöbb szavazatot gyűjti. A szavazási idő lejárta után a döntőbe jutott csapatok közül egy zsűri választja ki a nyerteseket. Ezek a csapatok aztán elrepülnek az öt európai Rajtállomás – Barcelona, Firenze, Berlin, Edinburgh vagy Prága –egyikére, hogy megkezdjék a kalandot, amely távol viszi őket otthonuktól, de közelebb hozza őket egymáshoz. Itt a lehetőség, hogy te és barátaid alkossátok az egyik ilyen csapatot.

 

A részletekért vessetek egy pillantást a Red Bull You Can Make It? eseményére a Facebookon vagy a kampusz területén elhelyezett plakátokra.

 

Látogassatok el a http://www.redbullcanyoumakeit.comweboldalra, és adjátok le jelentkezéseteket 2016. február 14-ig.

Leave a Comment