* TF Portál | TF HÖK Foci Kupa Élménybeszámoló
Home
TF HÖK Foci Kupa Élménybeszámoló

TF HÖK Foci Kupa Élménybeszámoló

November első szerdáján ismét megrendezésre került a TF HÖK Foci Kupa a D teremben. Nagy érdeklődést keltett a hallgatók körében, a 22 előzetesen nevezett csapaton kívül még jó néhányan jöttek el, hogy buzdítsák társaikat. Idén is ellátogattak hozzánk a Red Bull angyalkák, akik gondoskodtak a focisták és a szurkolók energiaellátásáról. Ebből a célból a Sport és Kulturális Bizottság hölgy tagjai gasztronómiai tehetségüket bevetve fantasztikus lilahagymás zsíros kenyerekkel látták el a résztvevőket.

A focistákra nagy kihívás várt, hiszen a rengeteg nevezésnek köszönhetően a torna hajnalba nyúlóan öt órán át zajlott. A mérkőzések párhuzamosan két kispályán zajlottak. A 3+1 fős csapatok hat csoportba voltak beosztva, onnan a legjobb tizenkettő jutott a rájátszásba, majd hatan tovább az elődöntőkig. A döntőbe jutásért izgalmas küzdelmeket láthattunk, de sajnos csak három csapatnak volt helye a fináléban. A hármas döntőre látszott, hogy mindenki kimerült, hiszen az óra már lassan 2 órát mutatott. Ennek ellenére a brigádok kitettek magukért.

Szoros küzdelmek árán, de végül kialakult a sorrend. A ház bajnoki címét a Hallod csapata nyerte el, második helyen a Pacekok, míg harmadik helyen a Serverek végeztek. A nyertes csapat tagjai: Szabó Annamária, Barna Viktor, Takács Máté, Kovács Bence.

Köszönhetően a TF Sport es Kulturális Bizottságának, az esemény végig zökkenőmentesen és remek hangulatban zajlott. Reméljük, hogy az elkövetkezendő sportrendezvények, legalább ekkora népszerűségnek fognak örvendeni, hacsak nem nagyobbnak!

A rendezvényen készült képeket ide kattintva tekinthetitek meg!

Kósa Bálint

Leave a Comment