Home
Gólyatábor!

Gólyatábor!

Kedves Vad Gólya!
Közeleg a TÉL!

Gratulálunk Nektek, átjutottatok a Testnevelési Egyetem külső falán és ezzel jogot szereztetek rá, hogy részt vegyetek a gólya-kiképző táborban!

Azok a Vad Gólyák, akik sikeresen végig csinálják a tábort, azok biztosan fel lesznek készülve a szörnyűséges veszélyekre, amiket a TÉL tartogat magában és a hét királyság teljes jogú polgáraivá válnak. A táborban már gyülekeznek a kiképzőmesterek, akik a hét királyság Urai és Úrnői közül kerültek ki. Az Ő feladatuk lesz segíteni Nektek, hogy ne változzatok át holtakká a négy nap alatt.
A tábor augusztus 14-én délelőtt kezdődik és augusztus 17-én délben ér véget. A három nap alatt igazi TF-es csapatok fognak kovácsolódni. A jó időért és a parkett tüzességért saját sárkányaink felelnek majd. Pakolj be játszós ruhát és fürdő ruhát, hogy a sportnapon is megálld a helyed! A táborban lesz ágynemű és napi három kiadós étkezés, hogy biztos legyen energiátok mindenre. Lesz lehetőség a tábor területén belül további étel és ital vásárlására. Azok a vadak, akik a szervezőknek kedveskedni szeretnének valamilyen ajándékkal, azok nyugodtan tegyék meg! Nagyon fognak neki örülni a kiképzők! Mindent elfogadnak és még előnyöket is biztosítanak cserében a tábor alatt! A helyszíni regisztráció során Ők is rengeteg ajándékkal és programmal várnak Titeket, hogy már Budapesten elkezdődjön a királysági hangulat!
Szeretnénk külön felhívni újdonsült mesterszakos, illetve levelező tagozatos hallgatóink figyelmét, hogy számukra is nyitott a kiképzőtábor kapuja! Merjetek hozzánk csatlakozni, nem fogjátok megbánni!
„ Nem könnyű folyton TF-esnek lenni. Ha könnyű lenne, mindenki folyton az lenne.”
/Tyrion Lannister miután idén sem jutott be a TF-re/
A jelentkezéshez a következőket kell tenned:

Regisztrálj a http://tfportal.hu oldalon a Gólyatábor menüpontban található jelentkezés űrlapon!

A tábor részvételi díja 18.000 Ft, melynek befizetéséről egy részletes tájékoztatót küldünk email formájában a regisztrációt követően.

A csoportos utazási költség, további 1500 Ft/fő. (BP-Tata, oda-vissza vonattal)

Legyél augusztus 14-én, hétfőn délelőtt 10 órakor a TF Fő épületének HEPP Ferenc dísztermében! (1123 Bp. Alkotás u. 44.)
Az utazás csoportosan történik vonattal, ezért ha te külön utaznál, azt kérjük, jelezd felénk a regisztrációs űrlapon!
Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 10. 23:59!

Ha bármi kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod van, kapcsolattartó, aki majdnem minden kérdésre tudja a választ:
Tóth Levente –
toth@tf.hu
70/9020191

Fontos, hogy a tábor díja az utazási költséget nem tartalmazza! Ebben a szállás díja, a teljes ellátás, egy király gólyatáboros póló, amit sosem akarsz majd levenni és sok-sok meglepetés ajándék van benne.
Gyere velünk Te is a Tatai gólya kiképzőtáborba! Hatalmas élmény lesz.