Home
Gólyatábor információk

Gólyatábor információk

Kedves Gólya!

Készülj a harcra de ne a kudarcra!

Megmentjük a világot a pusztulástól, zászlónk alatt egyesül majd minden ember, de ehhez te is kellesz! Csatlakozz hozzánk Tatára, a TF idei gólyatáborába!

Gratulálunk, megtetted az első lépést, de ahhoz, hogy  igazi TF-es mester  váljon belőled még bizonyítanod kell. Kalandra hív a messzeség, ennek első állomása a 2016-os év gólyatábora, ahol négy felejthetetlen napon keresztül kezdjük együtt kitaposni az egyetemi évek rögös útját. A baseball-sapkás hátizsákos srácok már szinte bizonyosan sejtik, hogy idei témánk a Pokémon lesz, de az se izguljon, aki nem rajongója a  sorozatnak!

A sportnapon maga Squirtle hűsít majd le, éjszaka a parkett olyan forró lesz mintha Charizard köpné rá az áldást, rengeteg új élmény és kacagás vár rád, de légyszi a fűpokemonokat hagyd otthon. Amit mindenképp pakolj be a pokekódex mellé: sportcucc, játszós ruha, fürdőruha, szúnyogriasztó, zseblámpa, illetve a szervezőknek ajándékba   töltsd fel valamivel a pokelabdáid , aminek a halmazállapota folyékony és nem feltétlenül víz.

Szeretnénk külön felhívni újdonsült mesterszakos, illetve levelező tagozatos hallgatóink figyelmét, hogy az ő útjukba se állhat a Rakéta Csapat, merjenek  hozzánk csatlakozni, nem fogják megbánni!

Úgy bizony, szavamra!

A jelentkezéshez a következőket kell tenned:

  1. Regisztrálj a http://tfportal.hu oldalon a Gólyatábor menüben található űrlapon!
  2. A tábor részvételi díja 18.000 Ft, melynek befizetéséről egy részletes tájékoztatót küldünk email formájában a regisztrációt követően.
  3. Az utazási költség, további 1500 Ft. (BP-Tata, oda-vissza)
  4. Legyél augusztus 15-én délelőtt 11 órakor a TF fő épületében! 1123 Bp. Alkotás u.
  5. Az utazás csoportosan történik vonattal, ezért ha te külön utaznál, azt kérjük, korábban jelezd felénk!

Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 10. 23:59!

Ha bármi kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod van, kapcsolattartó, aki majdnem minden kérdésre tudja a választ:

Tóth Levente –

toth@tf.hu

70/9020191

Fontos, hogy a tábor díja az utazási költséget nem tartalmazza, ebben a szállás díja, a teljes ellátás, egy gólyatáboros póló, amit sosem akarsz majd levenni és egy meglepetés ajándék van benne.

Gyere velünk a legsportosabb, legforróbb gólyatáborba! ? Mi tuti ott leszünk…