* TF Portál | Gólyatábor!
Home
Gólyatábor!

Gólyatábor!

Gólyatábor

„TF-esnek lenni és a világot megmenteni nem könnyű. Ha az lenne, mindenki ezt csinálná!”  

/ Ismeretlen szuperhős /

Kedves Szuperhős Gólyák!
Gratulálunk, hogy teljesítettétek az első próbákat és csatlakoztatok a TF Univerzumához! Az első lépést megtettétek, azonban a galaxis megmentéséhez és a szeptemberi évkezdéshez még hosszú út vezet. A következő kihívás, hogy hallgatótársaitokkal egyesülve részt vegyetek a Testnevelési Egyetem 2018-as Gólyatáborában, mely a midgard-i Tatán kerül megrendezésre. A táborban asgard megmaradt népéhez és az őrzőkhöz csatlakozva kell szembe szállnotok az őrült titánnal, megszerezve tőle a végtelen italokat! Ne feledjétek, bukásotok esetén veszélybe kerül minden másnap, ami a galaxis lakóira vár!
A tábor augusztus 20-án (hétfő) délelőtt kezdődik a bosszúállók főhadiszállásán (1123 Budapest, Alkotás utca 44.) majd pedig együtt hiperűrugrunk Tatára, ahol elkezdődik a kiképzés, mely augusztus 23. (csütörtök) délig tart. A három nap alatt fényt deríthettek rejtett képességeitekre és igazi TF-es csapattá fogtok kovácsolódni az Örök Lángban. Annyit ígérhetünk, hogy a jó időért nem a tél katonája fog felelni és az esti partira előkerül néhány muzsika a régi válogatáskazikról is. Hozz magaddal játszós- és fürdőruhát, hogy a sportnapon is megálld majd a helyed! A táborban lesz ágynemű és napi három kiadós étkezés, emellett pedig lesz lehetőség a tábor területén belül további étel és ital vásárlásra. Azok a szuperhősök, akik szeretnének a szervezőknek kedveskedni valamilyen ajándékkal, van rá lehetőség, az őrzők nagyon fognak neki örülni. Cserébe pedig hálájuk nem marad el, hiszen már a regisztrációnál rengeteg ajándékkal és színes programmal várnak benneteket, hogy a főhadiszálláson, Budapesten elkezdődjön a galaktikus hangulat.

Külön felhívjuk újdonsült mesterszakos, illetve levelező tagozatos hallgatóink figyelmét, hogy a harcban minden segítségre szükségünk lesz, ezért merjetek csatlakozni hozzánk, a galaxis bármely pontjáról is jönnétek!

Kísérjen útjára minden bátor szuperhőst az örök bölcsesség: ÉN. VAGYOK. GROOT!

A jelentkezéshez a következőket fontos tudnod:

1.      Töltsd ki a lent található jelentkezési űrlapot!

2.      A tábor részvételi díja 18.000 Ft., mely a jelentkezésed után néhány napon belül ki lesz írva a Neptun rendszerben. Ennek befizetéséről részletes tájékoztatót küldünk e-mail formájában.

3.      A csoportos utazási költség, további 1500Ft/fő (BP-Tata, oda-vissza vonattal). (Ha csoportosan utazol velünk, akkor ez a költség is ki lesz írva Neptunban.)

4.      Az utazás csoportosan történik vonattal, ezért, ha külön utaznál, azt kérjük jelezd felénk a regisztrációs űrlapon!

5.      Legyél augusztus 20-án, hétfő délelőtt 10 órakor a Testnevelési Egyetem Főépületének Hepp Ferenc dísztermében (I. emelet 40-41.)!

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 16. 23:59!

Fizetési határidő: 2018 augusztus 17. (péntek) 23:59!

Jelentkezési űrlap elérhető itt:

Jelentkezési űrlap

A jelentkezés után csatlakozzatok a Gólyatábor facebook eseményéhez is:

Esemény

Csatlakozzatok a 2018-as Gólyatcsoporthoz is, ahol minden fontos kérdésre választ kaphattok az egyetemi élettel kapcsolatban:

Gólyacsoport 2018

A gólyatábor házirendje itt letölthető.

Ha felmerül bármilyen kérdés, kérés, bátran keresd kapcsolattartónkat, aki ismeri az galaxis összes titkát:

Morvai Lajos

morvai.lajos@tf.hu

+3620/2397885

Fontos, hogy a tábor díja az utazási költséget nem tartalmazza! A költségekben a szállás díja, a napi 3 étkezés, egy szuperhősöknek járó gólyatáboros póló és még sok-sok apró meglepetés van!

 

Gyere velünk Te is a TF tatai gólyatáborába, ahonnan életre szóló élményekkel fogsz hazajönni és remek barátokra fogsz találni. Ezt garantáljuk!