* TF Portál | HÖK Foci Kupa, 2016. 02. 25.
Home
HÖK Foci Kupa, 2016. 02. 25.

HÖK Foci Kupa, 2016. 02. 25.

Mint tudjátok kedves Hallgatók, a HÖK Sport-és Kulturális Bizottsága folyamatosan töri magát, hogy a lehető legjobb szabadidős programokat szervezze meg Nektek a kikapcsolódás és a közösség megerősítése érdekében. A vizsgák után egy fergeteges bulival hangolódhattatok az új félévre, most pedig végre elérkezett az első TF-es sportprogram ideje is, hogy egy kis testmozgással tudjátok kiereszteni a gőzt.
2016. február 25-én, egy hűvös csütörtök este került így megrendezésre a foci kupa.
Az esemény lebonyolítása a szokott helyen, a D teremben történt. A meghirdetett 22:00 órai kezdet technikai okok miatt megközelítőleg 20 percet késett, azonban utána az események villámgyorsan pörögni kezdtek. A létszámellenőrzés után a 17 jelentkezett csapat bemelegített, s az első meccsek nagyon gyorsan el is kezdődtek.
Két pályán folytak a mérkőzések, amikhez az energiát zsíros kenyérrel, a jó hangulatot pedig pörgős zenével biztosították a szervezők. A játékosok hidratáltságáról a Coca-Cola gondoskodott.
A csapatok elég vegyesek voltak, volt csapat, amelyik óraműpontossággal játszott, de volt olyan meccs is, ahol a labda többet volt a pályán kívül, mint azon belül. A játékvezetők pontosak és következetesek voltak, a játékosok pedig sportszerűek. Egyetlen heves pillanata volt az egész estének, méghozzá a csoportmérkőzések közben, amikor is a nézők a Bajnokok Ligájában érezhették magukat. Egy gól, a levegő megfagyott, az éljenzés közepette pedig csak annyit láthattunk, hogy egy játékos már a földön van… az ezt megelőző mozdulatot nem látta szinte senki, csak azt, ahogy utána valakit felhúznak a földről. Egy pillanat, s elpattant a szikra, a levegő hirtelen felforrósodott, ahogy a két játékos egymásnak feszült, s a csapattársaik fogták vissza őket. Az egész nem tartott tovább két percnél. A játékvezető és a csapattársaik gyorsan lehűtötték a hangulatot, a gáncsoló bocsánatot kért a másiktól, s ismét béke volt. Bebizonyosodott, hogy habár a TF sportolói néha forrófejűek, mégis ismerik és betartják a fair play szabályait.
Minden csoportból az első két csapat jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. Itt már kiélezettebbek voltak a mérkőzések, de mégis a döntő volt a legkiegyenlítettebb és legizgalmasabb.
A 10 perces mérkőzések során a harmadik helyért vívott párbajban az Alibi csapata győzedelmeskedhetett a Hurkák fölött, a döntőben azonban az IN TEAM és a Bukkake csapatok közti párharc már koránt sem volt ennyire egyértelmű. A labdabirtoklás és a helyzetek is arányosak voltak, s a kilencedik percig nem született gól. Ekkor az IN TEAM lőtte a mindent eldöntőt, s beállt a végeredmény.
A végső sorrend ezek alapján így alakult: harmadik lett az Alibi csapata, másodikként távozhatott a Bukkake, az aranyérmet pedig az IN TEAM vihette haza. Az első helyezett csapat tagjai egy-egy Red Bull ajándékcsomaggal is gazdagabb lett.
Összességében egy pörgős, jó hangulatú programon vehettünk részt ismét, ahonnan mindenki kellemesen elfáradva távozott. Az esemény fél kettő körül ért véget, így az eddigi sportprogramokhoz képest hamarabb kaphatták meg jól megérdemelt pihenőjüket a sportolók.
Ezúton szeretnénk megköszönni minden résztvevőnek, hogy eljött, köszönjük kedves Hallgatótársak, hogy ilyen jól érezhettük magunkat együtt veletek. Továbbá köszönjük a szervezőknek a lebonyolítást és a pontos levezetést. Ti pedig kedves Hallgatók figyeljétek a híreket, mert nemsokára közzé tesszük a következő sportprogram időpontját és témáját és reméljük akkor is ilyen sokan lesztek.
Addigi is további jó pihenést és gyakorlást a K héten, nemsokára újra találkozunk!
Kattintsatok a képekért!

 

 

Leave a Comment