* TF Portál | HÖK karácsony
Home
HÖK karácsony

HÖK karácsony

A Testnevelési Egyetem Hallgatói Önkormányzata legfontosabb céljainak többek között mindig is a hallgatók igényeinek kielégítését, érdekképviseletét, s nem utolsó sorban szórakoztatását tekintette. Szorgos HÖK-öseink ezért éjt nappallá téve dolgoznak azon, hogy segítsenek titeket tanulmányi ügyeitek intézésében, tájékoztassanak az ösztöndíjakkal kapcsolatban, szuper programokat szervezzenek nektek a kikapcsolódás érdekében; egy szóval könnyebbé és élvezetesebbé tegyék egyetemen töltött éveiteket. Nem véletlen tehát, hogy nekünk is szükségünk van néha egy kis kikapcsolódásra.
Ebből kifolyólag 2016. 12. 15-én a Hallgatói Önkormányzat elnöksége karácsonyi estet rendezett HÖK-ös hallgatóink számára, ahol a mókáé, a kacagásé és a csapatépítésé volt a főszerep.
Volt kalapból névhúzós titkos ajándékozás, forralt bor, zene, a szokásos zsíros kenyér, Magas Dávid és Szabó Áron jóvoltából pedig izgalmas csapatépítő logikai játékokban és önfeledt kártyázásban vehettünk részt, ahol bizony a röhögő görcs garantált volt.

Boldog Karácsonyt kívánunk Nektek kedves Hallgatók, az alábbi képeken pedig láthatjátok, hogy HÖK-ösnek lenni bizony jó! 🙂

HÖK karácsony

Leave a Comment