* TF Portál | HÖK Kézilabda Kupa, 2016.03.17.
Home
HÖK Kézilabda Kupa, 2016.03.17.

HÖK Kézilabda Kupa, 2016.03.17.

Amint sokan tapasztalhattátok kedves Hallgatótársak, a HÖK kikapcsolódásért és jókedvért felelős munkatársai (azaz a Sport-és Kulturális Bizottság tagjai) ismét egy fantasztikus sporteseménnyel rukkoltak elő ebben a hónapban, hogy a havi adag esti sportotokat márciusban is megkapjátok.

A HÖK Kézilabda Kupa így március 17-én került megrendezésre. Az eseményre összesen 11 csapat nevezett, így mondanom sem kell, hogy a 22:00-s kezdés után a megmérettetés hajnali fél kettőre ért véget. Az eseményre néhányan (ahogy jómagam is…) elég fáradtan érkeztek, azonban az élénkségünkről ismét a Red Bull angyalkák gondoskodtak, mindannyiunk legnagyobb örömére. A hangulat ismét fergeteges volt, a 7 fős csapatok az eddigi sporteseményeinktől eltérően most az egész pályát használták, de ez érthető is, hisz hogyan lehetne egy kapura játszani a kézilabdát?!
Az események ennek ellenére gyorsak voltak, a 8 perces mérkőzések csak úgy pörögtek! Voltak profibb és amatőrebb csapatok, voltak hobbikézilabdások, akiket az alkalom szült (ez egész egyértelműen látható volt a meccsek közti szünetekben mesterien kivitelezett dekázásokból), illetve akadt olyan csapat is, aminek tagjai egytől egyig TFSE játékosok voltak.
A fair play szabályait itt is betartottátok, lerántások, durva szabálytalanságok nem történtek, sértődésről szó sem volt.
Szeretném megdicsérni a szurkolókat, s közülük is kiemelném Kádár László rajongótáborát. Ez a megközelítőleg húsz ember azonnal őrjöngeni kezdett, valahányszor csak a Mester labdához ért, a passzoknál, illetve góljainál pedig konkrét eufóriát éltek át. Lelkesedésük minket is nagyon feldobott.
A lebonyolítás a megszokott módon folyt: csoportmérkőzések, elődöntők, bronzmeccs és a döntő. A kemény mérkőzések során a harmadik helyig menetelt az Újra csapata akik a Norvégokat kellet, hogy legyőzze a bronzmérkőzésen, a döntőt pedig a Csepkin és a Haribo játszhatta. A főleg kézilabdásokból álló csapatok keményen küzdöttek, a Csepkinnek pedig elég komoly szurkolótábora lett, akik minden védésénél a „Van kapusunk!” rigmust skandálták Budai Gerinek, a támadásoknál pedig a mindenki által ismert White Stripes dal, a Seven Nation Army dallamát üvöltötték torkaszakadtukból. Végül a győztes nem a Csepkin, hanem a Haribo lett, akik szurkolótábor nélkül is képesek voltak győzedelmeskedni.
Ezúton is gratulálunk a győzteseknek és köszönjük a szervezők, továbbá a lelkes szurkolók munkáját, akik sokat hozzá tettek a jó hangulat eléréséhez és köszönjük minden kedves résztvevő megjelenését. Reméljük áprilisban is találkozunk Veletek, amikorra a HÖK egy különleges sportrendezvénnyel készül Nektek!

Szabó Áron

Az eseményen készült képeket ide kattintva érhetitek el!

Leave a Comment