* TF Portál | Készülünk a Regattára!
Home
Készülünk a Regattára!

Készülünk a Regattára!

Sziasztok! Mint azt már tudjátok, május 6-án kezdetét veszi az 5. Dunai Regatta Sportfesztivál. Rohamléptekkel közeledik az esemény és már alig egy hónap választ el minket, hogy egy óriási buli keretén belül együtt szurkoljunk a TE hajójának.

Bárki jelentkezhetett a sárkányhajó csapatba, ráadásul az első 5 versenyzőnek bérelt helyet biztosítottunk. Ezzel a lehetőséggel többen éltetek, és küldtétek el kreatívabbnál kreatívabb videóitokat. Ezeket a kisfilmeket természetesen megtekinthetitek a dunairegatta.hu oldalon, a TE hajójára kattintva. Az első körös jelentkezőkön kívül is nagy volt a pályázók létszáma, ugyanis 38-an gondoltátok úgy, hogy Rátok van szükség a címvédéshez. Külön örömmel töltött el bennünket, hogy a 21 férfi mellett, 17 hölgy hallgatótársunk is jelentkezett. Ezekkel a számokkal az egyik legtöbb jelentkezőt tudhatja magának a Testnevelési egyetem sárkányhajó csapata. És hogy kik azok, akiknek együtt szurkolunk május 6-án?

Íme sárkányaink:

Kapitány:
Guttin Áron

Legénység:
Kazinczy Zsófia
Mészáros Péter Ágoston
Farkas Petra
Nagy Zakariás
Horváth Zoltán
Varga Donát
Bodrogi Gábor
Lévay Dániel
Kiss Bálint
Petrovic Maja
Rónai Balázs
Máté Áron
Vecsey Veronika
Frey Márton
Guttin Áron
Nádasi Anna
Deézsi Réka
Széll Anna
Schneider Ildikó
Ács Gergely
Kőrös Evelin

Ők azok, akik 4 edzésen vesznek részt a Lágymányosi öbölben, a Magyar Sárkányhajó Szövetség szervezésében. Ezen felül a római parti vízitelepünkön, kapitányuk vezetésével további edzéseken tökéletesítik technikájukat, összhangjukat, és keményen gyakorolnak hogy elhozzák az első helyet, így öregbítve egyetemünk hírnevét.

Várunk tehát minden TF-es hallgatót május 6-án a 2017-es Dunai Regattára. Gyertek, szurkoljatok sárkányainkért és bulizzatok velünk a legkülönbözőbb programokon és műsorokon!

Csak a TF!

Cikksorozatunk folytatódik…

Lékó Dániel

 

 

Leave a Comment