* TF Portál | Kézilabda kupa
Home
Kézilabda kupa

Kézilabda kupa

A TF HÖK Sport- és kulturális Bizottsága ismét sporteseménnyel színesítette a lelkes TF-es hallgatók életét – március 13-án megrendezésre került az egyetemi kézilabda kupa. A rendezvény kedd este a D teremben 6 versenyszellemű csapat és vidám szurkolóközönség körében zajlott le.

A helyszínt este 8-kor foglalták el az izgatott résztvevők. A szakszerűséghez híven pár perc elteltével a csapatok már meg is kezdték a bemelegítést. Komoly taktikai csapatmegbeszélések, hálóba vetődő labdák, vagy éppen frissítő sör kíséretében készültek ez egyes csapatok a nagy megmérettetésre.

A bemelegítést és a regisztrációt követően hivatalosan is elkezdődött a program. A rövid eligazítás után a hölgy résztvevők kapták meg a figyelmet. Nőnap alkalmából a Sport- és Kulturális Bizottság férfi tagjai egy-egy virágot ajándékoztak minden hölgy csapattagnak. Majd a szép gesztus után ténylegesen is elkezdődhettek a kézilabdakupa mérkőzései. A csapatok egymás ellen egy-egy 10perces meccset játszottak, és a végső eredmények az összesített gólok száma alapján alakultak.

A mérkőzések tele voltak izgalommal: lerohanások, gyönyörű – vagy éppen kevésbé sikerült – passzok, átlövések, faultok, belemenések, védések, kapufák. És nyilván a gólok, mint a játék legmeghatározóbb elemei fontos szerepet játszottak: láthattunk szoros, kiegyenlített és gólzáporos meccseket is. A játékosok higgadtak és óvatosak, ám annál inkább elszántak voltak a győzelem elérése érdekében. A fair play jegyében, tiszta küzdelemben dőltek el a meccseredmények, sőt szerencsére sérülés sem történt.

Az este hangulatát a non-stop dübörgő zene és a lelkes szurkolók fokozták. A zenétől, buzdító bekiabálásoktól és tapstól visszhangzott a terem és persze megszokáshoz híven a lilahagymás zsíroskenyér sem maradhatott el – hiszen az bármikor lecsúszik egy TF-es hallgató torkán is.

A mérkőzések befejeztével az eredményhirdetés keretében kiosztásra kerültek az oklevelek. A dobogós helyezettek nyakába érem került és a nyertes csapat átvette a megérdemelt bajnoki kupát és a velejáró címet. Az eredményhirdetés – kötelező ünneplés és fényképezkedés – után vidáman és büszkén, de fáradtan távoztak a résztvevők a jól sikerült rendezvényről.

Eredmények:

  1. helyezett: Csepkin
  2. helyezett: Nyírszőlős mézédes
  3. helyezett: Sarlatánok

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük minden egyes csapatnak az aktív részvételt, valamint a szervezőknek a sok befektetett munkát! Jövőre visszavágó!

H.K.K.

 

Leave a Comment