Home
Kollégium
Klebelsberg Kuno Szakkollégium

Klebelsberg Kuno Szakkollégium

klebelsberg

2012 decemberében megalakítottuk az ország első sportspecifikus szakkollégiumát, a Klebelsberg Kuno Szakkollégiumot, amely a Kerezsi Endre Kollégiumon belül jött létre. Közel 300 kollégista közül 25-en nyertek felvételt.

A tehetséggondozási program keretében minden félévben előadássorozatot rendeztünk, amelyek az egyetemi képzésen felül plusz ismeretanyagot biztosítanak a hallgatók számára, és a meghívott előadók a hallgatók által kerülnek kiválasztásra.

Iroda

A Kollégiumon belül kialakításra került egy iroda is, amelyet a szakkollégisták vehetnek igénybe különböző események, megbeszélések, tanulás céljából.

Névtelen2

Az irodában berendezésre került egy kis szakkollégiumi könyvtár is, ahova folyamatosan várjuk a szakokhoz kapcsolódó kötelező és ajánlott irodalmakat. Már több tanárunk által felajánlott könyv is megtalálható a kínálatban.

A könyvtár nagyban segít a szakkollégisták felkészülésében, hosszútávú cél, hogy mind a nehezen kölcsönözhető könyvek, mind a főbb tantárgyak kötelező irodalmai is elérhetőek legyenek itt.

A Szakkollégium örömmel vár minden könyv-, illetve folyóirat-felajánlást.

Elérhetőség

  • Szájer Péter egyetemi tanársegéd, kollégiumi tanár szajer@tf.hu