* TF Portál | Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése
Home
Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése

Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése

Meghirdetésre került az OMHV, azaz az Oktatói Munka Hallgatói véleményezése. A jelenlegi kiírásban rövid kérdőívek alapján értékelhetitek tanáraitok 2017/18. II. féléves munkáját a Neptun rendszeren keresztül. Az elmúlt félévekben a kitöltési arány folyamatosan nőtt, ezért bízunk abban, hogy ebben a félévben is sikerül megközelíteni, vagy akár túlszárnyalni az előző időszakokat!

Mi is az az OMHV? Egy hallgatóság által kitöltött anonim kérdőív, melyet az Egyetem felhasznál az oktatás minőségének biztosítására, javítására, illetve az oktatók munkájának, az általuk megtartott kurzusok értékelésére.

Hogyan működik? Tekintsétek meg az ELTE EHÖK által elkészített videót az OMHV rendszerének megértéséhez: https://www.youtube.com/watch?v=6VjcLcf9Dng

A Testnevelési Egyetemen néhány részletben eltér a véleményezés rendszere a többi egyetemhez képest, azonban az alapvető cél ugyanaz: hallgatói visszajelzés gyűjtése, ezáltal pedig az oktatók munkájának és a meghirdetett kurzusok minőségének vizsgálata.

A véleményezési formákat a neptun rendszerbe belépve (www.neptun.tf.hu/hallgato) az „Ügyintézés” fül alatti „Kérdőívek” gombra kattintva találhatjátok meg.

Miért érdemes TF-es hallgatóként kitölteni az OMHV-t?

  • Mert számít a véleményed!
  • Mert a kitöltés teljesen anonim!
  • Mert plusz 5 pontot kapsz a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj intézményi elbírálásakor!
  • Mert a véleményezési időszak végével kisorsolunk 5 TF-es tornazsák-ajándékcsomagot a kérdőívet kitöltők között!
  • Mert 3 db 40%-os kupont sorsolunk ki, melyet a szertarsport.hu weboldalon kiválasztott egy darab termékre válthattok be.
  • Mert ezzel segíted az Egyetem vezetésének a munkáját!

Kitöltési határidő: szeptember 10!

Leave a Comment