* TF Portál | „Te Tudod”
Home
„Te Tudod”

„Te Tudod”

Szeretnénk feléleszteni egy régi rovatot, amelyben bemutatjuk a Hallgatói Önkormányzat Bizottságainak életét, munkáját. (Innentől a TF HÖK → Te Tudod menüpont alatt érhetitek el.)

Az alakuló elnökségi ülésünket 2015. október 8-án tartottuk a HÖK Irodában a Küldöttgyűlés által megválasztott tagokkal. Első körben a két újonc, Tóth László és Széll Anna, illetve Rakvács Franciska, az Ösztöndíj Bizottság elnöke mutatja be az elmúlt hetekben végzett munkáját.

Sport és Kulturális Bizottság

„A Sport és Kulturális bizottság szeptember 24-én a feladatok közzé tételével elindította a gólyaavatási feladatokat, aminek leadási határideje november 4., csütörtök 20:00. A kihívásra jelölt tanárok közül tudomásunk szerint csak 2 tanár nem tudta elfogadni a kihívást, sérülésből adódóan. Minden gólya évfolyam rendelkezik egy, a bizottságból kijelölt csoportvezetővel, aki segít nekik a feladatok összehangolásában, végrehajtásában.

Az október 15-re tervezett tagfelvételi gyűlése a tragikus tűzvész miatt elhalasztásra kényszerült és csak október 19-én tudott szakszerűen lefolyni a kollégiumi előadóban egy ebédszünet alatt, a várakozást felülmúló 30-nál is több jelentkezővel, akik felvételt nyertek a bizottságba.”

Tóth László

Informatikai- és Kommunikációs Bizottság

„Főként a TF Portál rendszeres frissítésével foglalkoztunk az elmúlt 2 hónapban, illetve az ott megjelenő hírek, cikkek (Török Bence interjú, Szakkollégium bemutatás, stb.) minden alkalommal megosztásra kerültek a TF HÖK Facebookjával a TF csoportban. A bizottságot 2 fotós + 3 fő alkotja, akik az informatikai problémákkal, TF Portál kezelésével és cikkírással foglalkoznak. Részt veszünk minden TF-es esemény promotálásában, a kisebb események plakátjainak tervezésében.

Továbbá, a bizottság hatáskörébe tartozik a Gólyabálkirály és -királynő választás szervezése. Mint a bizottság elnöke és egyben az egyetlen női tag, ezt nagy szívügyemnek érzem. Ezen kívül cikkek lektorálásával és apróbb irodai feladatok elvégzésével töltöm a mindennapjaimat.”

Széll Anna

Ösztöndíj Bizottság

„Az alábbi ösztöndíjak megállapításra kerültek a Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság által: Alaptámogatás, Rendszeres Szociális Ösztöndíj, Tanulmányi Ösztöndíj, Sportszakmai Ösztöndíj, Közéleti és Tudományos Ösztöndíj, Rendkívüli Ösztöndíjak

Az ösztöndíjak folyósítását 2015. október 10-én megkezdtük. Azon hallgatóknak is, akiknek a bankszámlaszáma hiányzott a Neptun-ból. Tudomásunk szerint még mindig vannak olyan hallgatók, akik valamilyen adatot nem pótoltak még, így a folyósítást nem tudtuk megkezdeni, ezúton is kérjük őket, hogy pótolják a hiányzó adatokat!

Fellebbezések 2015/16. I. félév:

  • A fellebbezések leadási határideje 2015. 11. 03-án lezárult
  • A Felülbírálati Bizottság mindenkit tájékoztatni fog, hogy mikor lesz tárgyalva az ügye, amelyen személyesen is részt vehet ”

Rakvács Franciska

Leave a Comment