* TF Portál | Teqball Kupa
Home
Teqball Kupa

Teqball Kupa

Április 5-én, a szokásos szerdai napon, újabb sportrendezvénynek adott színhelyet a Testnevelési Egyetem, ezúttal a Házi Teqball Kupa elhódításáért izgulhatott a nézőközönség. A megszokottól eltérően, csupán pár nappal az esemény előtt hirdették meg a versenyt, de így is 13 csapat indult el a megmérettetésen.

Az előre tervezett időpontban megkezdődtek a meccsek, miközben a jó hangulatért, kellemes zenéért és a lilahagymás-zsíroskenyérért ismét a Hallgatói Önkormányzat tagjainak jár a köszönet.

Két asztalon zajlottak a játszmák, és pörgősen folyt a játék. A játékvezetésről a Teqball TFSE gondoskodott és egy gyakornok is jelen volt Illyés Szabolcs személyében, aki szoros kapcsolatot ápol a TF-el, és a Teqball-al egyaránt. A meccsekről Csereklye Martint kérdeztük, aki mint főszervező és játékos is részt vett a Kupán.

„Játékosként izgalmas meccseknek lehettem részese. Jó látni, hogy mennyit fejlődött a Teqball az utóbbi időben. A mérkőzéseket szabályosan vezették le és a játékosok is sportszerűen álltak a versenyhez.

Mint szervező, rendkívül boldog vagyok, hogy ekkora érdeklődés van a sportág iránt és fejlődőképes. Köszönöm a háttérmunkát a segítőimnek, mert nélkülük nem lehetett volna ilyen színvonalas a rendezvény. Nem voltak annyian, mint bármelyik másik labdajátékos kupán, de hisz ez még gyerekcipőben jár. Ehhez képest elégedett voltam.”

Az első három helyezettet oklevéllel és éremmel díjazták, valamint TF-es logóval ellátott nyakba akasztóval, csuklópánttal és napszemüveggel. Ismerős csapatnevek köszönnek vissza a dobogósok között.

Harmadik helyezett lett az Örökzöldek csapata, Csereklye Martin és Bíró Bence párosa. Második helyezett lett a Teqken csapat, Bányik Csaba és Sütő Krisztián párosával. Az első helyezett pedig a TeQken csapat lett, Blázsovics Ádám és Budavári Dániel állhatott a dobogó legfelső fokára.

Szívből gratulálunk a nyerteseknek!

Az elkövetkezendő sporteseményekre is várjuk a kilátogató szurkolókat, hogy biztassák kedvenc csapataikat! Mi ott leszünk!

Árvai Dorottya

Leave a Comment