* TF Portál | TFavágó kedvezmény
Home
TFavágó kedvezmény

TFavágó kedvezmény

Kedves Hallgatók!

Nagy örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a TE HÖK egy rég felmerült hallgatói igény elégített ki több vendéglátóipari egységgel lebonyolított tárgyalás után.

Egy olyan hallgatói törzshely kialakítását tűztük ki célul, ahol a hallgatóink igényes, kulturált, egyedi, ugyanakkor színvonalas körülmények között szervezhetik fogyasztásukat, baráti összejöveteleiket.


A hely kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy egy kellemes, lehetőleg újszerű stílussal, étel és ital kínálattal lepjünk meg benneteket. Így esett a választásunk a LUMBERJACK kanadai stílusú vendéglátóhelyre. A hely specialitása a kézműves hamburgerekben és poutinokban (kanadai ételkülönlegesség), valamint a házilag készített italokban rejlik.

 

KEDVEZMÉNYEK

A tárgyalásokat követően igen előnyös stratégiai megállapodás köttetett TE Hallgatói Önkormányzata és a Lumberjack között.

Az egyébként is kedvező árakból a TF-es hallgatók az alábbi kedvezményekre jogosultak az érvényes diákigazolványuk felmutatását követően:

-15 % kedvezmény minden helyben fogyasztott étel árából

-15 % kedvezmény minden helyben fogyasztott ital árából

-20 % kedvezmény a TF –es hallgatók csoportos részvétele esetén (min 4 fő/csoport)

Addig is látogassátok meg bátran a Lumberjack-et és hivatkozzatok a TF HÖK-el kötött megállapodásra. A kedvezmények igénybevételéhez feltétlenül vigyétek magatokkal az érvényes diákigazolványotokat!

Helyszín: 1077 Budapest, Izabella utca 27/A

Weboldal itt elérhető.

 

Üdvözlettel: TE HÖK

 

Leave a Comment