* TF Portál | Út a Regattára 3. rész – Interjú
Home
Út a Regattára 3. rész – Interjú

Út a Regattára 3. rész – Interjú

Holnap, május 7-én szombaton Dunai Regatta! Vízre szállnak evezőseink és sárkányhajósaink, az igazi TF-es pedig a rakpartól szurkol nekik. Ezúttal Rencsevics Mátéval, Rencsóval beszélgettünk, aki idén a Vezérszurkoló szerepét tölti be. Az interjúból kiderül, hogy a gólyatáborok hangja, most sem tervezi alább adni a hangulatot.

 

 

Gondolom izgatottak vagytok már a szombati Dunai Regatta miatt. Hogyan készülsz Te, mint vezérszurkoló az eseményre?

 

„Beléptünk az utolsó hétbe a rendezvény előtt, úgyhogy azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy igen, van bennem egy kis izgulás. Ugyan korántsem akkora, vagy ugyanolyan, mint egy versenyzőben..
Én személy szerint  a logisztikai feladatokra készülök leginkább ( a TE stand összeállítása, kihelyezése,  emberek koordinálása) de az sem utolsó, hogy próbálom kímélni a hangom szombatig.”
Mivel várjátok a kilátogatókat a TF standjánál?

 

„Egy igazi chill-zone-t szeretnénk kiépíteni saját táborunknak és versenyzőinknek, kényelmes székekkel, babzsák fotelokkal. Emellett csocsóasztal várja az érdeklődőket, ráhangolódhatnak  a TE standjánál az esti sörpingpong versenyre, illetve a biomechanikai tanszék jóvoltából egy szorítóerő-mérő szerkezetet is kipróbálhat, aki felénk jár. Aki megméretteti magát ellenünk valamelyik kihelyezett versenyszámban, természetesen TF-es ajándéktárgyat kap, ugyanez vonatkozik mindenkire aki kilátogat szurkolni, mindenkinek találni fogunk valamit amivel díjazni tudjuk a támogatását!”

13162379_1361539220539907_93427807_n

Kikből áll a szurkoló csapat? Hányan vagytok jelenleg?

 

„Az eddigi szurkolók számáról  csupán egy becslést tudnék mondani, úgyhogy nem szeretném, hogy mondjuk túlbecsülném a csapat nagyságát. Ezt ha valakit érdekel, úgy kell elképzelni, hogy offline és online marketing eszközökkel is próbáltam/próbáltunk toborozni, de az „Én is a TE szurkolója vagyok!” eseményre visszajelzett emberek száma nyilvánvalóan nem fedi teljesen a valóságot. A kérdésre inkább úgy válaszolnék, hogy azokon a szurkolókon kívül akit biztosra tudok, hogy ott fog állni mellettem, nagyon reménykedem benne, hogy még legalább 100 emberre számíthatunk mi, illetve versenyzőink is!”

 

Lesz indulótok, amit kántáltok majd a versenyzőinknek vagy hogy kell elképzelni a szurkoló csapat feladatát?

 

„Elsősorban az a célom, hogy minél nagyobb embertömeget tartsak egy helyen, és minden TF érdekeltségű versenyszámon és előadáson meg tudjunk jelenni és támogatni a mieinket. Legyen szó akár evezősversenyről, strandröplabdáról, cheerleader bemutatóról, vagy a Lords of Gravity-s srácokról. Az, hogy pontosan, mit kántálunk azt a rendezvény holtidejeiben közösen fogjuk összerakni, több ötlet is van a fejemben, de mindenképp szavazást fogok indítani, és meghallgatom a megjelentek véleményét is. Egész biztosan visszatérnek már gólyatáborból ismert rigmusok, és már dolgozunk egy indulón is. Nem mellesleg szerintem rengeteget dob egy szurkoláson, ha nem csak ütemre kiabál egy szurkolói csoport, hanem száznál több ember egyszerre énekel valamit, erre is több ötletem van, a helyszínen mindenki megtudja majd mit sikerült összeraknunk ;)”

 

 

Tegyük fel, az utcán leszólítasz valakit, aki nem tud a május 7-i eseményről. Mit mondanál neki, miért jöjjön ki és miért a TF-nek szurkoljon?

 

„Szevasz tesó, nincs egy kis apród sörre? Gyere ki szombaton a Regattára, ott tutira megadom! :D”

 

Aki ezek után kedvet kapott, hányra érkezzen meg szombaton a rakpartra?

 

„Az első sárkányhajós előfutam 13:45-kor indul, tehát a legoptimálisabb az lenne, ha legkésőbb 13:00-ra odaérne mindenki, de ha lehetne egy kérésem a szurkolók felé, azt szeretném, hogy ennél hamarabb, legkésőbb délre érjen oda mindenki! A Regatta honlapján ugyan mindenki elolvashatja a programtervet, de ezt ismertetném a helyszínen is, illetve a már említett dolgokat (szurkolás menete, indulók) is át szeretném beszélni. Tisztelettel megkérnék ezen ponton mindenkit, hogy ugyan az alkoholfogyasztás nem tiltott, sőt tulajdonképpen a program része, ettől függetlenül a mi táborunk ne legyen „makákórészeg” délutánra, a határait mindenki tartsa meg, miután lementek a versenyszámok, az eredményhirdetés és elindult a buli, addigra elengedhetitek magatokat!”

 

Illetve záró gondolatként, engedjétek meg, hogy egy utolsó fizetett hirdetést elhelyezzek 😀 MINDENKI aki ráér, jöjjön ki a Regattára, szurkoljunk a csapatainknak, és bulizzunk együtt egy nagyot! A hangulat egész biztosan ígérhetem, hogy zseniális lesz, reméljük az idő is! DE ha valakik, akkor a Testnevelési Egyetem hallgatói az utóbbi években már bebizonyították, hogy esőben, fagyban is tökéletesen jól tudják érezni magukat! Hajrá TF!!!

Leave a Comment